Computers

Gesponsorde links
Computers
ComputerConnect
Computer connect repareert computerproblemen en onderhoud uw pc via internet. veilig met service & garantie. cc voor als uw computerreparaties, softwareproblemen of bij foutmeldingen van het besturingssysteem.
http://www.computerconnect.nl/

Computer helpdesk
Computer helpdesk
http://www.windowshulplijn.nl/

Apple Macintosh Ondersteuning
Allerlei informatie over Computers op http://www.macjunky.nl/.
http://www.macjunky.nl/

Ditkanbeter ICT (Friesland)
Heeft u hulp of advies nodig met betrekking tot uw computer, laptop of randapparatuur en zoekt u een computerspecialist die snel bij u thuis langs kan komen? tel: 058-20880377
http://www.ditkanbeter.nl/

Helpdesk tips en Nieuws
Webpromotie, vista grootste afknapper van 2007, crysis demo, asus denkt groen met bamboelaptop, assus breidt serie eelaptops uit, uw eigen fotoalbum online, hitman blood money demo, hot corners, monkey audio,> <head> <meta name=
http://www.jpchelpdesk.nl/

PC Hulplijn 0900-5555533
Pc hulplijn is een dienstverlenende organisatie en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van hulp, advies en training via de telefoon. of het nu virussen, beveiliging en of hardware betreft; pc hulplijn heeft het antwoord!
http://www.pchulplijn.nl/

PC Dokter van Friesland
Computer stuk of defect? traag opstarten? schakel de pc / pc dokter in voor pc hulp. voor al uw computerproblemen of assemblage van complete systemen 0517 850 810
http://www.compucor-pcdokter.nl/

PCmaarten, Uw PC-Hulp aan huis
Pcmaarten, uw personal pc hulplijn! voor goed pc-advies & pc-probleemoplossing!
http://www.pcmaarten.nl/

• Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.