Bedrijven

Gesponsorde links
Bedrijven
Computerhulp Triple B
Computer reparatie, inbouw, installatie, adsl, kabel, pc hulp, pc dokter, rotterdam den haag, rotterdam en omstreken, website ontwerp, website beheer
http://www.triplebit.nl/

AG ICT - Servicedesk Online!
Webdesign en zoekmachine optimalisatie. succes in zakendoen. ag ict is een dynamische onderneming in professioneel webdesign en zoekmachine optimalisatie (seo). succes in zakendoen is een balans tussen de wensen van u als klant én oplossingen van ag ict. gevestigd in tilburg
http://www.agict.nl/

Administratiehelpdesk
Via de tvdw hulp op afstand software, is het mogelijk, live met u mee te kijken terwijl u een handeling uitvoert waar u problemen mee heeft. omdat wij live met u meekijken, wordt er direct bijgesprongen zodra het fout gaat en geven wij de oplossing.
http://www.administratiehelpdesk.nl/

Financiele detachering
WR Leading in Finance, financieel detacheringsbureau. Financiele Vacatures en kandidaten als salarisadministrateurs, assistent controllers, assistent accountants en administratieve medewerkers.
http://www.wr.nl/

K.V.K.
De kvk biedt bedrijfsgegevens uit het handelsregister, uittreksels, adressen, het ondernemingsplan en uitgebreide informatie voor (startende) ondernemers.
http://www.kvk.nl/

KPN Conferencing
De kpn conferencing klant portaal verzorgt alle faciliteiten rondom audioconferencing (telefonisch vergaderen), videoconferencing (video vergaderen), webconferencing , event call service. kpn uw conferentie partner. kpn biedt geďntegreerde audio, web en video conferencing services die het mogelijk maken om powerpoint presentaties, web meetings, webcasting, online training en e-learning sessies te houden. biedt ook audio conferencing services met conference calls en teleconferences.
http://www.kpnconferencing.nl/

SMARTFIX - Zorgt dat het werkt
SMARTFIX - Zorgt dat het werkt
http://www.smartfix.nl/

RSE Data recovery
Hard disk crash? data verloren? haal uw data terug. ook voor complete raid systemen, notebooks, harde schijven, tapes, memory cards, dvds en alle andere media en zelfs forensic research. rse data recovery services haalt uw data weer terug!
http://www.rse.nl/recovery.htm

Portal for Business
Portal for business biedt complete ondersteuning op het gebied van ict. business consultancy, project management en interim management. specialisaties zijn o.a. microsoft office sharepoint server (moss) implementaties, business intelligence en migraties.
http://www.pforb.com/

Mobiele Helpdesk
,mobiele helpdesk, pc reparaties en services in friesland
http://www.mobielehelpdesk.nl/

Zakelijke brieven op maat
Zakelijke brieven op maat
http://www.briefopmaat.nl/

• Nog Geen
Er staan 11 links op deze pagina.